Ranger

Ranger spilte på Heavy Nights i 2016. Et intervju hadde stått på Jernverket-blokka lenge, men da det først lot seg gjøre, hadde ingen av oss planlagt noe som helst. Hvordan kan man være det beste bandet i en konkurranse, men likevel ikke komme til finalen? Hvordan var det å være en hype før debutplata i det hele tatt kom ut? Hva er finsk speed metal? Hvilke utradisjonelle måter rekrutteres nye medlemmer på? Hvorfor uttales k-en i "knights"? Hva har pizza og liveshow til felles? Og hvordan er det å spille i Japan når mesteparten av konsertpublikumet egentlig bare er fans av "finsk metal"?

I tro Ranger-tradisjon er halve bandet byttet ut i løpet av de siste to årene, men trommis Miko og vokalist og bassist Dimi holder koken. Etter fem år uten nytt materiale kom det endelig en ny demo i år, kalt "Insurgency". Venter det ny plate også, tro?

Hør Rangers favorittlåter ved å følge Jernverket på Spotify.

Spilleliste:
Uriah Heep - Too Scared to Run
Hirax - Born in the Streets
Iron Maiden - Children of the Damned
Rainbow - Kill the King
Ranger - Omen of Doom
The Beatles - Michelle
Judas Priest - Rapid Fire
Kaseva - Striptease tanssija
TNT - Ready to Leave
Iron Maiden - Stranger in a Strange Land
Mayhem - Deathcrush
Judas Priest - Beyond the Realms of Death
Metallica - Orion
Metallica - And Justice for All
TNT - Tell No Tales

Støtt Jernverket økonomisk via https://patreon.com/jernverket eller Vipps-nummer 567438. Det er også hyggelig om du legger igjen en anmeldelse der du lytter.