Matilda Bohäll. TV-profil & influenser

Detta avsnitt kan man nog kalla ett av de absolut mest känslosamma och starka som podden har haft.

I det här samtalet väljer Paradise Hotel-profilen Matilda Bohäll för första gången att berätta sin historia som präglat henne till den som här idag. Hon berättar om åren som hon blev utfryst och utsatt för mobbing, om den djupa depressionen hon hamnade i för ett par år sedan samt om Paradise Hotel-resan som inte alls blev det roliga äventyret som hon väntat sig.

När Matilda var 17 år blev hon indragen i en skåpbil av ett par killar som hon kände. De våldtog henne och släppte sedan av henne. Men ingenting anmäldes då hon blev misstrodd och stod ensam mot en hel stad.

Hur fan kan det få gå till på det sättet?

Men Matilda är en överlevare, och har mot alla odds lyckats ta sig framåt i livet och hon har en kämparglöd som är utom denna värld. Hon har bestämt sig – en dag ska hon vara 100% lycklig och hon kommer att klara sig igenom de motgångar som hon möter på.


Vem är hennes mystiske pojkvän? Hur träffades de? Kommer hon att vilja vara med i TV igen och hur kan man tänka när man genomgår en djup depression för att på något sätt lyckas ta sig genom dagen?

Allt detta och lite mer i ett fantastiskt avsnitt med Matilda.

Musik av: Johan Alander & Andrea Lundqvist


Mår du psykiskt dåligt och skulle behöva prata med någon?

Ring och få psykologiskt stöd på: 0771-22 00 60