Trädgårds- och odlingsspecial – Höst och vinter med trädgårdsmästaren Maria Berg i Rosendals Trädgård – Del 2 av 2


Det här är det andra avsnittet där jag fortsätter att samtala med trädgårdsmästaren och blomsterkreatören Maria BergRosendals Trädgård. Och vi fokuserar på hur vi tar hand om vår trädgård, balkong eller odlingar på hösten och vintern. Oavsett om du är nybörjare eller van odlare så passar det här avsnittet utmärkt. Maria delar även med sig av tips och idéer på hur man skapar trivsel i uterummet på hösten och vintern. Del ett av det här samtalet sändes förra veckan och finns att lyssna på där poddar finns.





Som vanligt är det jätteroligt när du hör av dig med synpunkter, önskemål om gäster eller om ditt företag är intresserade av att vara sponsor av något poddavsnitt. Du når mig på info@joelhome.se eller via DM. 





Du hittar podden på Instagram under @inrednings_podden och på alla kanaler när du söker på ”Inredningspodden och Johanna Hulander”. I arkivet finns ett 80-tal avsnitt. 





I dessa Corona-tider kan tider med kort varsel behöva ändras på grund av sjukdom och avsnitt kan komma att sändas på andra dagar än onsdagar. För att du inte ska missa något avsnitt är det säkrast att prenumerera på Inredningspodden så att du får en notis när nya avsnitt släpps! 





#mariaberg#trädgårdsmästare#odling#blomsterkreatör#trädgård#rosendal#inredningspodden #johannahulander #design #inredning #arkitektur


Inlägget Trädgårds- och odlingsspecial – Höst och vinter med trädgårdsmästaren Maria Berg i Rosendals Trädgård – Del 2 av 2 dök först upp på Inredningspodden.



 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.