Tekla Evelina Severin – Inredningsarkitekten, fotografen och färgsättaren som tar världen med storm.

Det finns få personer som är lika förknippade med färg som veckans gäst. Många internationella företag hör av sig till henne för att få hjälp med färgsättning i ofta starka kulörer i djärv kombination. På instagram visar hon upp sina bilder för 180 000 följare som älskar hennes bilder i det välkurerade flödet som ofta visar färgstarka inredningar och arkitektur. Hon har blivit utsedd till en av världens bästa arkitekturfotografer av många olika tidningar de senaste åren.


Nu är hon aktuell med att färgsätta mattor och ryggsäckar bland mycket annat och vi spelar in mitt i ett hav av mattor som kan göra att ljudet blir lite annorlunda den här gången. Välkommen till Inredningspodden Tekla Evelina Severin! 


Följ Inredningspodden på Instagram: @inrednings_podden och Facebook: @inredningspodd.


Kontakt via info(at)inredningspodden.com och Instagram. Missa inte arkivet som finns där poddar finns med 130 (!) avsnitt. Inredningspodden med mig Johanna Hulander tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Det kan vara allt från konst, färgsättning, inredning eller trädgård. Följ podden på Instagram @inrednings_podden för att se filmer och bilder på gäster och nyheter!


DELA AVSNITT DU GILLAR, GE BETYG I DIN PODD-LYSSNARE OCH TIPSA GÄRNA OM VILKEN GÄST DU VILL HÖRA I KOMMANDE AVSNITT! 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.