Niclas Steeve – Från logonom till trädgårdsmästare som skapar gröna rum

Niclas Steeve utbildade sig till logonom men närde en dröm om att bli trädgårdsmästare. Nu nio år senare så är han klar trädgårdsmästare och har precis startat upp sitt företag Villa Sundahl Trädgård tillsammans med sin man, inredningsprofilen och journalisten, Svante Öquist. Genom sitt instagram-konto @villasundahltradgard delar han generöst med sig med inspiration om odling och trädgård. I det här avsnittet berättar han om sitt stora intresse för att skapa gröna rum och så svarar han på de vanligaste frågorna som många ställer till honom. Välkommen till Inredningspodden!


Följ Inredningspodden på Instagram: @inrednings_podden och Facebook: @inredningspodd. Kontakt via info(at)inredningspodden.com och Instagram. Missa inte arkivet som finns där poddar finns med 130 (!) avsnitt. Inredningspodden med mig Johanna Hulander tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Det kan vara allt från konst, färgsättning, inredning eller trädgård. Följ podden på Instagram @inrednings_podden för att se filmer och bilder på gäster och nyheter!


DELA AVSNITT DU GILLAR, GE BETYG I DIN PODD-LYSSNARE, TIPSA GÄRNA OM VILKEN GÄST DU VILL HÖRA I KOMMANDE AVSNITT OCH SKRIV IN DIG FÖR ATT FÅ NYHETSBREV PÅ INREDNINGSPODDEN.COM SÅ MISSAR DU INGA AVSNITT! NYHET för 2022 är att Inredningspodden kommer att ordna kurser och workshops med olika gäster under året! Prenumerera på nyhetsbrevet på www.inredningspodden.com för att få mera information! 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.