Marika Delin – Trädgårdsformgivning och Skogsträdgårdar

Marika Delin är trädgårdsformgivaren som skapar de mest fantastiska trädgårdar OCH skogsträdgårdar som hon precis skrivit en hel bok om. Vi spelar in i hennes och maken, keramikern Calle Forsbergs, hus som tronar mitt i en skogsträdgård. Huset som ritats av brodern med inspiration från Japan och Calles fasters Hertha Hillfons hus. Unikt liksom trädgården som har höjdpunkter under alla årstider. Efter att ha arbetat drygt 20 år med trädgårdar så har hon mängder av kunskap att dela med sig av när det gäller både att formge trädgårdar, vad man ska tänka på och så klart om att skapa det hon själv valt att bo i – Skogsträdgårdar! Välkommen till Inredningspodden Marika Delin!


För dig som är ny lyssnare finns 120 avsnitt som finns där poddar finns. Inredningspodden med mig Johanna Hulander tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Det kan vara allt från konst, färgsättning, inredning eller trädgård. Följ gärna podden på olika kanaler t ex på Instagram där kontot heter @inrednings_podden.


NYHET för 2022 är att Inredningspodden kommer att ordna kurser och workshops med olika gäster under året. OCH den första endagskursen med ett fåtal platser kommer att vara med byggnadsvårdaren och författaren Göran Gudmundsson i maj. Mera info om det kommer men du kan redan nu anmäla ditt intresse på info(@)inredningspodden.com så skickar vi mera info när datum är bestämt.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.