Liza Laserow – Antikhandlaren, inredaren och juristen som gjort karriär i New York. Om att arbeta i USA och om flytten tillbaka till Sverige.

Liza Laserow är antikhandlare, inredare, jurist och även delägare i Nordic Knots. Hon har precis flyttat tillbaka till Sverige efter flera år i Amsterdam och hela 11 år i New York.

Hennes stil kallar hon för hållbar, otrendig och alltid med någon eller flera antikviteter. Hennes favoritepok är barocken, liksom hennes mamma, som hon också driver Laserow Antiques med.

Gå gärna in och prenumerera på Inredningspodden med Johanna Hulander så får du en notis när nästa avsnitt släpps. Gå också gärna in och skriv ett omdöme eller en recension så att ännu flera hittar till Inredningspodden med mig Johanna Hulander!

På inredningspodden.com finns alla avsnitt samlade för olika sätt att lyssna t ex Spotify, iTunes eller Acast. Du vet väl att det finns ett 60-tal avsnitt med många olika spännande gäster i arkivet?

Följ även Inredningspodden på Instagram , @inrednings_podden och Facebook , @inredningspodd . Där kan du skicka meddelanden, se korta filmer från varje avsnitt mm. För samarbeten och sponsring mejla info@joelhome.se

Ett stort tack till dig som lyssnar på Inredningspodden med mig Johanna Hulander! Tack vare dig är Inredningspodden nu den största intervjupodden som handlar om skandinavisk inredning, design och arkitektur. 

#scandinaviandesign#antiques#inredningspodden #johannahulander #design #inredning #arkitektur

Inlägget Liza Laserow – Antikhandlaren, inredaren och juristen som gjort karriär i New York. Om att arbeta i USA och om flytten tillbaka till Sverige. dök först upp på Inredningspodden.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.