Linnéa Salmén – Hemma hos inredningsstylisten och Sveriges bästa sakletare.

Linnéa Salmén skulle egentligen bli förpackningsdesigner men som tur var blev det inte så. Det visade sig nämligen att hon hade en stor talang för att skapa miljöer och styla inredningar och sedan flera år är hon en av Sveriges flitigast anlitade inredningsstylister. Men hon är också en av Sveriges bästa sakletare och att få komma hem till henne är som att få kliva in i en skattkista fylld av udda skatter. Till det här avsnittet kommer det även att sändas ett kort ”Frågor och svar”-avsnitt från följare som vi sänder på fredag. Välkommen till Inredningspodden Linnéa Salmén!


För dig som är ny lyssnare finns över 120 avsnitt som finns där poddar finns. Inredningspodden med mig Johanna Hulander tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Det kan vara allt från konst, färgsättning, inredning eller trädgård. Följ gärna podden på olika kanaler t ex på Instagram där kontot heter @inrednings_podden


NYHET för 2022 är att Inredningspodden kommer att ordna kurser och workshops med olika gäster under året. OCH den första endagskursen med ett fåtal platser kommer att vara med byggnadsvårdaren och författaren Göran Gudmundsson lördagen den 21 maj. Mera info om det kommer men du kan redan nu anmäla ditt intresse på info(@)inredningspodden.com så skickar vi mera info när datum är bestämt.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.