Linn Fernström – En av Sveriges främsta konstnärer gör poddpremiär! Om konsten, dansen och åren i USA.

Linn Fernström är en av Sveriges främsta konstnärer. Hon har fått mycket uppmärksamhet och lovord för sin konst från det att hon gick ut konsthögskolan 2000 till idag när hon precis avslutat en utställning på Liljevalchs i Stockholm. Många fascineras över hennes ofta stora målningar med motiv från naturen med porträtt och ofta kontraster mellan det ljuvliga och makabra. I många år bodde hon i New York men nu är hon tillbaka i Sverige. Vi spelar in omgivna av Linns konstverk i hennes stora ateljé. Välkommen till Inredningspodden Linn Fernström!


För dig som är ny lyssnare finns 125 avsnitt som finns där poddar finns. Inredningspodden med mig Johanna Hulander tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Det kan vara allt från konst, färgsättning, inredning eller trädgård. Följ podden på Instagram @inrednings_podden för att se filmer och nyheter! NYHET för 2022 är att Inredningspodden kommer att ordna kurser och workshops med olika gäster under året. 


KURS 21 MAJ MED GÖRAN GUDMUNDSSON. Den första endagskursen kommer att vara med byggnadsvårdaren och författaren Göran Gudmundsson lördagen den 21 maj på Skansen (!) i Stockholm kl 10-15. Det här är ett unikt tillfälle att i en liten grupp få lära sig om byggnadsvård i praktiken med en av Sveriges mest kunniga experter. Innan kursen kan du skicka in dina egna frågor som besvaras under kursdagen. Pris inklusive fika och lunch i vacker Skansen-miljö 9600 kr inkl moms. Intresseanmälan kan göras på info(@)inredningspodden.com. 


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.