Janne Broman – Entreprenören om att grunda Fotografiska, nya projekt och hur allt startade

Han grundade Fotografiska i Stockholm tillsammans med sin bror och muséet kom att bli en mötesplats som snabbt fick en halv miljon besökare och omsatte 150 miljoner per år. Efter 10 år lämnade han för att starta nya projekt och vi spelar in på hans precis nyöppnade museum. Välkommen till Inredningspodden Janne Broman!


Missa inte arkivet som finns där poddar finns med 125 (!) avsnitt. Inredningspodden med mig Johanna Hulander tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Det kan vara allt från konst, färgsättning, inredning eller trädgård. Följ podden på Instagram @inrednings_podden för att se filmer och bilder på gäster och nyheter! NYHET för 2022 är att Inredningspodden kommer att ordna kurser och workshops med olika gäster under året.


KURS 21 MAJ – BYGGNADSVÅRD I PRAKTIKEN MED GÖRAN GUDMUNDSSON. Den första endagskursen kommer att vara ”Byggnadsvård i praktiken” med byggnadsvårdaren och författaren Göran Gudmundsson lördagen den 21 maj på Skansen (!) i Stockholm. Det här är ett unikt tillfälle att i en liten grupp få lära sig om byggnadsvård i praktiken med en av Sveriges mest kunniga experter. Innan kursen kan du skicka in dina egna frågor som besvaras under kursdagen. Pris inklusive fika och lunch i vacker Skansen-miljö 4995 kr ex moms. Intresseanmälan kan göras på info(@)inredningspodden.com eller via DM på Instagram.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.