Hannu Sarenström – Trädgårdsgurun som flyttat från Sverige för att skapa en gigantisk trädgård i södra Danmark

På en sprakig telefonlinje mellan landsbygden i södra Danmark och landsbygden i södra Dalarna pratar jag den här veckan med trädgårdsgurun Hannu Sarenström. Han är mat- och trädgårdsinspiratör, författare och fotograf. Nu aktuell med boken ”Det nya trädgårdslandet”.


I veckans avsnitt pratar vi om att bryta upp från Kinnekulle och flytta till en stor trädgård med ett jättestort hus på Langeland i södra Danmark. Hannu berättar om integrationsodling, att skapa olika rum i trädgården och tipsar om sina favoriter att odla i sommar. Välkommen Hannu Sarenström!


För dig som är ny lyssnare finns snart ett 100-tal avsnitt i arkivet som tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Jag som driver podden är Johanna Hulander och det är jätteroligt när du hör av dig med dina önskemål på ämnen och gäster. Det gör du enklast via Instagram där kontot heter @inrednings_podden . Kom ihåg att prenumerera på Inredningspodden så att du inte missar några avsnitt och ge gärna ett betyg och en recension!


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.