FRÅGOR OCH SVAR med Linnéa Salmén – Inredningsstylisten och Sveriges bästa sakletare.

Linnéa Salmén är en av Sveriges flitigast anlitade inredningsstylister. Men hon är också en av Sveriges bästa sakletare. Vi bad följare och lyssnare ställa frågor till henne och här kommer svaren i ett kort ”Frågor och svar”-avsnitt i ett bonusavsnitt. Vill du se bilder och filmer från när jag besökte Linneas skattkista till hem så finns det på instagram @inrednings_podden . Välkommen till ett kort bonusavsnitt! 


För dig som är ny lyssnare finns över 120 avsnitt som finns där poddar finns. Inredningspodden med mig Johanna Hulander tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Det kan vara allt från konst, färgsättning, inredning eller trädgård. Följ gärna podden på olika kanaler t ex på Instagram där kontot heter @inrednings_podden.


NYHET för 2022 är att Inredningspodden kommer att ordna kurser och workshops med olika gäster under året. OCH den första endagskursen med ett fåtal platser kommer att vara med byggnadsvårdaren och författaren Göran Gudmundsson lördagen den 21 maj. Mera info om plats kommer men du kan redan nu anmäla ditt intresse på info(@)inredningspodden.com så skickar vi mera info när datum är bestämt.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.