FAVORIT I REPRIS – Nirvan Richter - Arkitekten om att grunda Norrgavel, livskriser och att byta namn.

Jag startade Inredningspodden 2018 och har sedan dess haft 110 gäster. Ni är många nya lyssnare och ibland är det svårt att veta vilka avsnitt som man ska lyssna på. Därför kommer jag under 2022 att släppa några ”Favoriter i repris”. Avsnitt som andra gillat lite extra mycket och där jag fått mycket feedback från er som lyssnar.


Och årets första ”Favorit i repris” är samtalet jag hade med arkitekten Nirvan Richter. Han grundade på 90-talet inredningsföretaget Norrgavel och det är på Norrgavels kontor i Malmö som vi spelade in det här avsnittet i april 2019. Sedan dess har han lämnat över VD-rollen till sina barn men han fortsätter formge hållbara möbler. Vi kom att samtala om allt ifrån hållbar inredning till varför han bytte namn egentligen? Hur lever han idag? Och hur klarar man av att fortsätta driva företag när man gått igenom en livskris och förlorat ett barn? Det här blev ett innerligt avsnitt om mannen som vill bidra till en hållbarare och miljösmartare värld på flera plan.


Avsnittet sändes första gången 10 april 2019. Följ Inredningspodden på Instagram: @inrednings_podden och Facebook: @inredningspodd. Kontakt via info(at)inredningspodden.com och Instagram.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.