FAVORIT I REPRIS – Marie Olsson Nylander – Förverkligar husdrömmar i Sverige och på Sicilien!

I juni 2019 tog jag tåget ner till Skåne och mötte Marie Olsson Nylander som de flesta numera känner igen från ”Husdrömmar Sicilien”. Då hade hon och hennes man Bill precis köpt det rosa palatset på Sicilien. Hon är inredare, stylist och handlar med gamla och antika möbler. Någon tidning kallade hennes stil för ”lyxbohemisk Pippi Långstrump-stil”. I det här avsnittet pratar vi om hur Marie och hennes man Bill renoverade fem hus på 10 år i Skåne. Sedan hittade de drömhuset i Höganäs, medverkade i den då nystartade serien ”Husdrömmar” 2014 och blev kända för svenska folket under renoveringen av den vackra gamla ”Kaptensvillan”. Men vi pratar också om slitningar i äktenskapet och bröstcancern som Marie numera tack och lov är helt frisk från. I vår hoppar jag på tåget till Skåne igen och hälsar på hos Marie men här kommer först avsnittet från juni 2019! Välkommen till Inredningspodden!


För dig som är ny lyssnare finns snart 120 avsnitt som finns där poddar finns. Inredningspodden med mig Johanna Hulander tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Det kan vara allt från konst, färgsättning, inredning eller trädgård. Följ gärna podden på olika kanaler t ex på Instagram där kontot heter @inrednings_podden.


NYHET för 2022 är att Inredningspodden kommer att ordna kurser och workshops med olika gäster under året. OCH den första endagskursen med ett fåtal platser kommer att vara med byggnadsvårdaren och författaren Göran Gudmundsson i maj. Mera info om det kommer men du kan redan nu anmäla ditt intresse på info(@)inredningspodden.com så skickar vi mera info när datum är bestämt.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.