Broberg Ridderstråle – Designduon som skapar skandinaviska klassiker.

Veckans gäster är designduon Mats Broberg och Johan Ridderstråle. Du har säkert sett deras design under åren när du besökt någon inredningsbutik i Sverige eller utomlands där de säljer skandinavisk design. Många produkter som de designat är numera klassiker som till exempel serien Tati för Asplund. De har känt varandra i 20 år då de träffades på Konstfack och sedan startade företag ihop. Deras personligheter och hobbys skiljer sig åt men tillsammans skapar de en design som är unik. Det som också utmärker den här duon är deras underfundiga humor och energi.


Vi spelar in på deras kontor med en hög takhöjd och ett stort glasbord som gör att ljudet blir en utmaning men det är något speciellt att få sitta på plats omgiven av det som den här duon skapar. Hoppas att vi lyckas förmedla det trots ljudet. Välkommen till Inredningspodden! 


För dig som är ny lyssnare finns över 110 avsnitt i arkivet som tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Följ gärna podden på olika kanaler t ex på Instagram där kontot heter inrednings_podden. På inredningspodden.com du kan prenumerera på nyhetsbrevet. Genom det så missar du inga avsnitt och där kommer du att få ta del av extramaterial, filmer och bilder! NYHET för 2022 är att jag kommer att ordna kurser och workshops med olika gäster. Mer info kommer! Hör som vanligt gärna av dig om du har önskemål eller förslag på gäster.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.