BONUSMATERIAL! - Niclas Steeve och Svante Öquist – Om passionen för trädgård och om att arbeta tillsammans.

Niclas Steeve och Svante Öquist är paret som delar passionen för trädgård och nu precis startat ett gemensamt företag i Villa Sundahl Trädgård. Tillsammans kommer de att skapa och vårda gröna rum; Niclas som trädgårdsmästare och Svante som dokumenterar och delar med sig av sin 30-åriga erfarenhet av trädgård i krönikor och bilder på hemsidan. I det här korta bonusavsnittet är de för första gången med i en podcast tillsammans och berättar bland annat om hur det är att arbeta tillsammans. Välkommen till Inredningspodden!


Följ Inredningspodden på Instagram: @inrednings_podden och Facebook: @inredningspodd. Kontakt via info(at)inredningspodden.com och Instagram. Missa inte arkivet som finns där poddar finns med 130 (!) avsnitt. Inredningspodden med mig Johanna Hulander tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Det kan vara allt från konst, färgsättning, inredning eller trädgård.


DELA AVSNITT DU GILLAR, GE BETYG I DIN PODD-LYSSNARE, TIPSA GÄRNA OM VILKEN GÄST DU VILL HÖRA I KOMMANDE AVSNITT OCH SKRIV IN DIG FÖR ATT FÅ NYHETSBREV PÅ INREDNINGSPODDEN.COM SÅ MISSAR DU INGA AVSNITT!


#inredningspodden#arkitektur#inredning#design#konst#trädgård#odla#jo hannahulander#inredningspodden#2022 NYHET för 2022 är att Inredningspodden kommer att ordna kurser och workshops med olika gäster under året! Prenumerera på nyhetsbrevet på www.inredningspodden.com för att få mera information! 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.