Birgitta Watz – Mångkonstnär med Sveriges vackraste arbetsplats DEL 1

”En del stannar innanför dörrarna och ber att bara få stå där och njuta!”. Birgitta Watz har en helt unik verkstad i Värtahamnen i Stockholm som egentligen skulle vara riven för länge sedan. Hon är keramiker, konstnär, formgivare, författare, professor och dessutom farmaceut. Med ett stort intresse för måltiden. Hennes servis köptes in av Le Louvre i Paris, hotell Ett Hem serverar sina måltider på hennes tallrikar och beställningslistan på kunder över hela världen är väldigt lång… Vi spelar in samma vecka som hon fyller 85 år och vi pratar om det där med ålderns betydelse och om att hitta en ”balans mellan kaos och kosmos” som hon kallar det. Det här avsnittet sänds i två delar. Vill du ser filmer och bilder från avsnittet så finns de på instagram @inrednings_podden . Välkommen till Inredningspodden!


För dig som är ny lyssnare finns snart 120 avsnitt som finns där poddar finns. Inredningspodden med mig Johanna Hulander tar upp olika ämnen inom inredning, design och arkitektur. Det kan vara allt från konst, färgsättning, inredning eller trädgård. Följ gärna podden på olika kanaler t ex på Instagram där kontot heter @inrednings_podden. 


NYHET för 2022 är att Inredningspodden kommer att ordna kurser och workshops med olika gäster under året. OCH den första endagskursen med ett fåtal platser kommer att vara med byggnadsvårdaren och författaren Göran Gudmundsson i maj. Mera info om det kommer men du kan redan nu anmäla ditt intresse på info(@)inredningspodden.com så skickar vi mera info när datum är bestämt.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.