Ragnhild Brochmann - mote er menneskets måte å drømme på

Hvordan vi kan forstå visuell kultur og dermed oss selv bedre, med estetikeren Ragnhild Brochmann.


Ragnhild Brochmann er kunst- og motekulturhistoriker, spaltist i Morgenbladet – anbefaler å lese Estetikeren hver uke! Ragnhild mottok i fjor den høythengende Hestensprisen som årets kulturjournalist og ble roset for hennes åpne, nysgjerrige og analytiske blikk. 


Jeg ville ha Ragnhild på Ingefær for å dele mer kunnskap om den visuelle kulturen vi lever i og hva det har å si for hvordan vi tolker verden og har det selv. Vi bruker flere timer daglig på mobilen, som jo er visuell – hvordan kan vi avkode og forstå det vi ser der bedre? I samtalen med Ragnhild går vi også inn på mote, at kounoring som kim kardashian var en av dem som gjorde kjent er en maskulin måte å lage et feminint fjes – og dermed ganske ekstremt, vi snakker om å iscenesette seg selv og at om man har et bedre språk rundt det visuelle forstår man seg selv og samtiden bedre. Jeg digger Ragnhild, koser meg med spaltene hennes i Morgenbladet hver uke og tror du kommer til å like denne episoden skikkelig godt!


På torsdagens shot får vi høre mer om Ragnhild sine morgenrutiner, vi får boktips og tanker om hva som er suksess for henne. 


Ukentlig klem og pepp i din mailboks


Ragnhild Brochmann sin instagramkonto


Boken min Litt Lykkeligere «Norges beste bok om vaner» (Ida Jackson, forfatter og CEO)
 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.