Episode 80 - Bokaktuelle Linda Stuhaug "Jeg skriver aldri kalorier på oppskriftene mine"

Linda Stuhaug er et arbeidsjern: fulltidsstudent, kokebokforfatter og driver en av Norges største matblogger. I dette intervjuet snakker hun åpent om sin historie og hvilket ansvar hun føler hun har overfor leserne sine.


Matgleden har vært en viktig del å bli frisk for meg, sier Linda Stuhaug. Hun slet med spiseforstyrrelser i tenårene og deler sunn matglede med opptil 10 000 lesere daglig. Et av spørsmålene hun får mest fra lesere er hvor mye kalorier oppskriftene inneholder. Det deler hun aldri - Linda vet hvor farlig det kan være å bli for fokusert på kalorier. Det vanskeligste med å bli frisk for Linda var å komme bort fra kalorifokuset. Heia deg, Linda!


Linda Stuhaug er bokaktuell med kokeboken Opptur med sunn mat, som inneholder enkle og næringsrike oppskrifter for frokost, lunsj, middag og kos, i tillegg til Lindas historie, matfilosofi og andre tanker rundt kosthold. Linda studerer bachelor i samfunnsernæring, skulle egentlig bli kokk, og nå kan man vel si at hun kombinerer begge deler.


Linda og jeg snakker om hennes historie, kostholdsfilosofi, hva hun alltid har i kjøleskap og skap, at hun ofte spiser lompe til middag og om hvordan hun dette året har balansert å skrive bok, studere og drive en av Norges største matblogger. Linda er rett og slett et sporty arbeidsjern og jeg er sikker på at du plukker opp flere gode tips i episoden!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy