Episode 85 - januarspesial nr 3: Gode vaner i 2018

Har du vaner du ønsker å etablere eller forbedre? Da er Ingefærs januarspesial nr. 3 noe for deg. I episoden får vi tre konkrete tips til hvordan få gode vaner.


I de to foregående januarspesial har vi snakket om egenkjærlighet og adferd rundt helse. Ukens gjest er Ole A Haslestad, som har gjestet Ingefær før og snakket om vaner. Han har også gitt ut en bok om temaet, med tittelen 21 dager.


Vi har kommet til uke tre av Ingefærs januarspesial. I de to foregående har vi snakket om egenkjærlighet og adferd rundt helse, i dag skal vi snakke om vaner.


Selv liker jeg tanken om at vaner – og uvaner – er summen av enkeltstående valg. Du er med andre ord bare en handling unna en bedre vane, og gjør du feil, må du prøve igjen.


I denne episoden gir Ole deg tre trinn til gode vaner før vi til slutt gir deg en oppgave å jobbe med denne uken. Gjør du denne oppgaven, og de to foregående, er jeg sikker på at du er rustet til å få et best mulig 2018. Men husk – å evaluere jevnlig øker sjansen for god måloppnåelse. Del gjerne oppgaven på instagram med hashtaggen ingefærjanuar2018.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy