Episode 43 - Om kettlebelltrening og fysisk fostring

Kettlebell er en kule med håndtak. Ulike kuler har ulik vekt. Jeg har trent med kettlebells i seks år. Min samboer Jon har mange kettlebells-kurs og vi er så heldige at vi har mange kettlebells både i gangen og garasjen. Om jeg skulle valgt en treningsform resten av livet ville jeg valgt kettlebells. Jeg er rett og slett inmari glad i kettlebells.

Karl Kristian Indreeide driver Oslo kettlebellgym (OKG), hvor Jon har en del av sine sertifiseringer fra. Vi trente der innimellom da OKG lånte plass i et studio i en bakgård mellom Alexander Kiellands plass og Ringnes Park i Oslo. Karl Kristian og OKG har nå et nytt senter ved Sofienbergparken, og jeg tok turen dit for en prat med Karl Kristian om kettlebelltrening, fysisk fostring og treningsfilosofi. Og for å bli terpet på teknikken, selvsagt. Selvom jeg har trent mange år er det alltid noe å forbedre!

I mitt arbeide i blogg, Ingefær og andre sosiale medier er jeg opptatt av at vi ikke trenger å trene 6 ganger i uken og eller slite oss helt ut... For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy