Episode 62 - Om vaner, uvaner, lykke og komfort

Fortreffelighet er ikke en handling, men en vane. Vi blir det vi gjør mest av. Naprapat og forfatter av boken 21 dager, Ole A. Haslestad, gjør oss klokere på hva vaner er og hvorfor vaner er viktige i episode 62 av Ingefær podcast.


Boken 21 dager handler om hvordan vi kan bli litt friskere og få en litt enklere hverdag på 21 dager. Hvorvidt det faktisk tar 21 dager eller ei å faktisk endre en vane er oppe til diskusjon blant forskere, men at man i alle fall kan kickstarte nye vaner på 21 dager tror i alle fall jeg.


Men hva er en vane? Og hvorfor er det så vanskelig å endre vaner? Hva er et som hindrer oss, hvorfor tør vi ikke prøve, hvorfor feiler vi  - og hva er grunnen til at vi lykkes med å endre vaner? Dette er bare noen av spørsmålene Ole og jeg utforsker i denne episoden av Ingefær podcast. Vi snakker også om barneoppdragelse, om å være snill med seg selv, tenke at små forandringer kan gi store resultater på sikt, jevnlig se livet sitt i fugleperspektiv og sjekke av at de... For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy