Episode 111 - Live bokbad av Carina Poulsen - Tenk Enkelt

Livet har aldri lovet oss noe, skriver psykolog Carina Poulsen i sin nyeste bok Tenk Enkelt. Natten før dette bokbadet døde faren til Carina. Bokbadet ble en svært sterk opplevelse for alle til stede – og jeg tror du vil merke stemningen.


Episode 111 av Ingefær er starten på høsten 2018 på Ingefær. Boken til Carina, Tenk Enkelt, ga meg mye mens jeg leste den og jeg har faktisk endret noen vaner og tankemønstre på bakgrunn av den. Jeg vet Carina får mengder av gode tilbakemeldinger på boken fra lesere, og spør du meg er ikke det uten grunn.


Tenk Enkelt handler om å få tid til å gjøre mer av det som betyr mest for deg. Du får hjelp til å velge, og til å velge vekk. Du forstår hvorfor mental minimalisme kan være viktig i inntrykksmaksimalismens tid. Og alt dette, og mer til snakker vi om i denne episoden.


Opptaket er gjort av bokbad hos CappelenDamm tidligere i høst. Det var kø utenfor døren en halvtime før programmet startet og lokalet var stappfullt. Jeg anbefaler deg av hele mitt hjerte å lytte til denne episoden!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy