Episode 41 - Inger i Dubai: "Barseltiden er ikke tiden for å fokusere på kropp og trening"

Inger i Dubai er et kjent navn for de aller fleste av oss. Hun bor i Dubai sammen med sin ektemann Ian og datteren Kaia som snart er ett år. Inger blogger, instagrammer og snapchatter om trening, mat, seg selv og datteren og har hele 117 000 følgere på Instagram. Da jeg snakket med henne sist hadde hun 50 000 følgere. Det eksploderte da hun tok video av seg selv mens hun gjorde pullups som høygravid i uke 40 og en amerikansk treningsdude postet videoen slik at over 6 millioner så det på kort tid.

I løpet av året som har gått har altså Inger blitt mamma, noe hun har ønsket seg ca hele livet. Ingefær har blitt ett år og jeg kan se tilbake på 41 episoder med stolthet. Mimrepost er på trappene, men jeg kan si så mye som: jeg er skikkelig stolt. Jeg gjør alt sjæl. Lyttertallene øker og øker for hver måned som går og jeg får nesten daglig takknemlige mail fra lyttere. Jeg er heldig!

Inger og jeg snakker også om

  • Hvorfor man ikke bør fokusere på utseendet den første tiden etter... For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy