Så ska Etraveli bli en vinnare på andra sidan corona

Podcast-intervju med Johan Elwin, grundare och Chief Commercial Officer på Etraveli. Etraveli en av världens största OTA:er, alltså en digital resebyrå med varumärken som Flygresor.se, Seat24, SuperSaver och Travelstart. Etraveli har också samarbete med bolag som Booking.com och Google Flight. Bolaget har verksamhet över hela världen, men är störst i Europa och USA. I första hand säljer man flygresor, men också ett litet antal paketresor.

Intervjun görs på ett tomt kontor på Drottninggatan i Stockholm, med under intervjun är också Claes Tellman, Etraveli presschef.


Biljettpriserna kommer att gå upp och flygtrafiken kommer att gå ner. Stater kommer att rädda sin nationella flygbolag och EU kommer att godkänna detta, trots det bryter om EU:s regler. Det är några av svaren i Travel News långa intervju med en av mäktigaste personerna i reseindustrin i Sverige. Etravelis Johan Elwin tror på ett begränsat resande i höst inom EU och en statligt ägd flygmarknad som påminner om den vi hade på åttiotalet. I valet mellan att rädda sitt nationella flygbolag och Ryanair kommer många regeringar att välja det första. Och ja, det kommer att bli jobbigare att resa.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.