Säsongstart säsong 9 - Ulf Kilman - Avsnitt 66

Varmt välkommen till säsongstarten av säsong 9. Vi rivstartar med ett avsnitt fullt av kunskap och inspiration kring din hälsa. Du får här möta möta Ulf Kilman, hälsoexpert, föreläsare och utbildare inom sitt eget utvecklade behandlingssystem HKT, Holografisk kinesiologi. I avsnittet kommer du att få veta mer om detta behandlingssystem som bygger på spetskompetens inom neuroscience och varför människor (allt från OS medaljörer till människor med oförklarliga smärtor och krämpor) kommer ifrån jordens alla hörn för att bli behandlade av Ulf och hans team. Vi pratar om hur Ulf's resa har sett ut och varför han fastnade för just kinesiologi och hur vi egentligen ska äta för att vår kropp ska kunna nå sin fulla potential. Ulf delar också med sig av sina bästa tips kring vad du själv kan göra för att börja din resa, eller komma tillbaka till en kropp i full balans och välmående.

Du kan läsa mer om Ulf och hans företag, samt se de tester som du kan göra själv hemma och som vi pratar om i avsnittet på:
www.kilmanhealth.com och på www.forhumanhealth.com hittar du gratis information om de kunskaper om hälsa som Ulf och hans team samlat på sig genom åren.
Trevlig lyssning!