Huskys julspecial med Sverre Liliequist, Sofie Lantto och Hanna Näslund!

I över fyra år har jag velat göra ett slags jul- och nyårsavsnitt där jag samlar tre personer från olika håll för att summera året och sammanfatta läget i allra bästa P1-anda. 2017 var året som det hände!


Men om det är svårt att boka en vanlig intervju så är det ju snudd på Mission Impossible att få fyra personers scheman att klicka. Att även lyckas med det i december precis innan julhetsen har gjort att projektet känts nästan dödfött.


Men miraklernas tid är ej förbi, efter lite klurande och en del Facebookchattande så bokade jag den stora studion hos acast och slog upp dörrarna för ett Husky Dreamteam. Som jag förklarade för dom så såg jag på dom som en superhjältegrupp där fantastiska människor med olika förmågor gör gemensam sak.


Laguppställningen gick inte heller av för hackor:

Sofie Lantto, den kreativa norrlänningen med superkrafterna triathlon, swimrun och skitsnack. Även tidigare Huskygäst i avsnitt åttioett.

Sverre Liliequist, en av den moderna friåkningens absolut största och en Gudfader för svensk friåkning, hängiven cyklist, trebarnsfar och storfiskare. Givetvis också tidigare Huskygäst i avsnitt tjugoett.

Hanna Näslund, nybakad cyklist, Instagramstoryexpert, multisportare, Jämte och numer stolt ägare till ett par egensydda Lundhagskängor. Min gissning är att ni under 2018 kommer att få se mycket mer av Hanna!

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy