Therese Alshammar och Petter Askergren om ÖTILLÖ, #181

När solen går upp över Sandhamn måndag morgon den 3 september 2018 kommer Petter Askergren och Therese Alshammar att tillsammans stå på startlinjen till ÖTILLÖ.


Att göra research inför en intervju med två så stora personligheter känns stundtals övermäktigt. Therese Alshammar är den europeiska simmare som tagit flest internationella mästerskapsmedaljer genom tiderna och efter en sista comeback kan hon även titulera sig som den äldsta segraren i VM:s historia. Som jag säger till henne under intervjun så förkroppsligar hon definitionen på en person som är larger than life.


Petter har precis summerat tjugo år som artist parallellt med en familj med fem barn, utgivning av böcker, turnéer och oräkneligt antal produktioner i radio och tv. Han är sannolikt en av Sveriges mest folkkära och hyllade artister.


Hör storyn bakom hur det kom sig att just dom möttes upp över en lunch på East för att ta sig an utmaningen, hör om hur de ser på prestation, tävling och upplevelse. Om skillnader och likheter mellan simning i bassäng och simning i stökigt, mörkt öppet vatten och om att hantera det som du inte kan kontrollera. Om att lära sig navigering i öppet vatten och att se fram emot en "kul dag i Stockholms skärgård".

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy