92. Familjen som vågade bryta upp

Nu får du möta Familjen Carlsson - en annorlunda familj som ville pausa vardagen och göra något annat för att få mer kvalité och tid tillsammans. Familjen som består av Jonas och Karin + deras 4 barn i åldern 3, 6, 11 och 14år. De vill leva en hållbar livsstil och märkte att livet hemma i Sverige inte var så utan de kände sig mest som robotar och att de snurrade runt i det berömda ekorrhjulet. Därför tog de ett sunt beslut att göra något åt situationen, de packade väskorna och begav sig med alla barnen till andra sidan jorden.


Till en början blev det väldig ifrågasatta om det var ett sunt beslut med alla barnen och Jonas erkänner tom att det var jobbigt vad andra skulle tycka. Nu med facit i handen ångrar de inget. Barnen har tom varit de som enklast anpassat sig, de har vuxit mycket som individer och pratar nu tex flera nya språk flytande. De har fått nya kompisar från andra länder och verkligen lärt sig massor om hur livet är utanför Sverige - tom att det kan vara mycket enklare.


Äventyret har även stärkt Karin och Jonas relation, och givit dem massa nya ideér som de nu tar med sig hem till Sverige och Västervik! Det och massa annat får du ta del av i det här avsnittet - och även Jonas tips att "Skit i vad andra tycker!!"


Pura Vida!!


Här kan du läs mer om Karin och Jonas företag och deras hållbara livsstil!

https://ekobaystore.se/


Läs även mer om oss och gå med i Change Makers Academy

https://www.changemakersacademy.se/


OBS! kom ihåg att prenumerera på podden
 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.