Avsnitt 77 - Vi tänkte överta Wall Street

Tomma på energi och kreativitet efter alldeles för mycket strul med teknik samlar vi ändå ihop oss för ett nytt avsnitt. I flera månader har vi mött många av våra drakar och nu känns det skönt att börja se slutet och framförallt är det ju alltid så med att vi behöver just möta drakarna för att komma vidare och utvecklas. Nu vill vi tillbaka till livet och sköna rutiner igen! Sluta lyssna på experter för att förstå att du är din egen expert.


Släppa Släppa....släpp taget om saker, prylar, relationer, händelser... Det är inte alltid lätt men det behövs...att släppa för att öppna för nytt. Det är så sant, och det händer saker när vi släpper taget. Varför är det då så himla svårt att släppa och vad kommer motståndet från?? Vad är Egots röst och vad är Självet? Något som Anette tycker ärt svårt att sära på och som blev så tydligt för henne senaste helgen när hon gjorde sig av med en personlig sak för att släppa taget.


Måste tipsa om filmen där att Annette blir kär! Den är så fin och berör så många på djupet. Den är så bra att vi kommer fram till och lovar att göra en ny film som kommer ske i hela Sverige! Sååå coolt! Connection! Mänskliga möten!

Se filmen!!


PUSS & KÄRLEK från oss!


Din personliga inbjudan till Change Makers Academy, klicka på länken så får du se filmen där Annette blir kär och delar kärlek!

https://network-4338955.mn.co/share/5dYyzizXhtNSnGp6?utm_source=manual


Finns även på YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=arXb73AHqp8


Platsen där Annette behandlar sin fot och tipsar om

https://www.athletica.nu/


Hotellet vi poddar från och ofta jobbar på:

https://www.scandichotels.com/downtowncamper


Dejting app:

https://am1.bumble.com/sv/
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.