Avsnitt 76 - Blev inlåst på Hawaii

Vi sitter nu i Acast lokaler i Stockholm efter en avslutad filminspelning - en film som snart kommer lanseras för allmänheten :)


Annette F har just kommit hem från aporna i Kenya och det känns som en väldigt lång semester och framför allt finns inte någon ångest inför hösten som ofta kunde dyka upp förr om åren. Istället är vi tokigt laddade att få fler människor att våga kliva ur "systemet" och följa de drömmar som dykt upp i sommar. Hur vi får budskap som hjälper oss och vad som är så läskigt?


Vad händer i höst, kommer det bli nya lockdowns? Kan vi förbereda oss för det? Ska vi vänta och se eller agera?

Vi delar nytt tokigt som dykt upp gällande tester och vaccin - sanning från oss, från människor vi träffat och deras egna upplevelser.


Vi pratar om borttappade saker och hur lätt vi skapar en relation med en pryl eller kläder, och också att det kan slå åt andra hållet att vi inte längre vill ha vissa klädesplagg pga saker som hänt. Vi har istället ett tips på hur vi kan agera tvärt om och Anette kommer på en idé som hon kommer använda framöver mot Annette.


Vår community växer och vi finns bla för dig som kan känna dig ensam i en föränderlig tid. Nu är vi i full gång att ladda med nya roliga spännande events. Vi kommer även komma med nya träningsprogram för dig som är egen företagare och vill få igång en business online och där vi hjälper dig hela vägen till dina nya kunder.


Anslut redan idag för att inte missa alla nya lanseringar:

https://www.changemakersacademy.se/
Styr dig själv

Gör ditt liv värdefullt

Vi vet ingenting

Jobbigt att vara modig

Skjuter du upp dina drömmar

Ångest efter semestern

Galna babianer


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.