Avsnitt 75 - Levande med äventyr

Äventyr Äventyr Äventyr! Det bara fortsätter och fortsätter!

Nu sitter vi tillsammans nära varandra i soffan i Sverige och delar med oss av några starka händelser som hänt sedan förra avsnittet.


Vad händer med Anette när hon märker att dykinstruktören helt plötsligt lämnat henne ensam på djupet mitt ute i Karibiska Havet. Vart hade han tagit vägen och hur löste hon det? Och är det verkligen sant att hon hamnade på botten omringad av hajar?


Och det här med energier, kan vi ta hjälp av energier för att få svar på frågor och veta hur vi kan komma vidare? Kakao är det bara gott eller har det en positiv inverkan på kropp och själ? Annette delar en del upplevelser och fakta från sitt retreat i Skåne.


Får man simma i Köpenhamns kanal - får man simma NAKEN i Köpenhamns kanal? När man heter Forslund i efternamn så går allt, så lyssna på hennes berättelse från roadtrippen genom Sverige och massa regler som bryts - och hennes avslöjande ett nytt äventyr som väntar.


Puss & Kram till nästa gång - Lev Njut och bryt massa regler!!!


Här kommer info som vi lovade dela med oss av:

-Läs mer om vår community på www.changemakersacademy.se - där kan du även bli medlem

-Info om kakao från Guatemala hittar du på www.ninamedicina.com

-maila till kontakt@annetteforslund.se om du är intresserad av retreatSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.