Avsnitt 72 - Bli av med skuld

Vi har så många gamla programmeringen som gör att vi lätt hamnar i skuld och som sitter så djupt att vi inte ens förstår att de finns där. Programmeringarna påverkar ofta att en livsförändring leder till skuldkänslor, och eftersom den känslan är obehaglig att vara i så är det enklast att stanna kvar i det gamla. Att vi alltså inte gör den där förändringen som vi vill eller behöver. Det är inte lätt att bli av med skuld och skam, men vi har hittat nyckeln och delar här med oss av den.


Du får höra om den senaste tidens magiska saker, om många roliga synkronisering som har hänt. När saker faller på sin plats av sig själv och att det sker när det är dags. Det är allt från bilar till riktiga indianer - och hur viktigt det är att våga säga Ja, ta emot och ha roligt. För se vad universum belönar oss med när vi släpper kontrollen och följer vårt hjärta!


Annette är mitt i sin flytt från Stockholm och den andra Anette fortsätter sitt liv i Mexico, där hon varit på ett kärleks retreat och gjort massa olika maya-ceremonier som tex cacao ceremoni och att bemästrat paniken inne i en temazcal.


Det var lite plock från det här avsnittet och som vanligt är det även fyllt med massa andra godsaker och inspiration!


Puss & kom ihåg att prenumerera på podden! <3Kolla in vår grymma community Change Makers Academy

https://www.changemakersacademy.se/

Kärleks retreat i Tulum

https://www.iamloveretreats.com/

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.