Avsnitt 71 - Chocken på nationaldagen!


Nu har vi särat på oss och den ena är tillbaka i Sverige igen. Vi får se hur länge vi klarar det för just samtalsämnet separation är ju väldigt aktuellt just nu. Hur vi människor separeras och isoleras.


Annette berättar om sin upplevelse på själva nationaldagen och hur det chockade henne. Besvikelsen om att det i vissa fall är tillåtet att samlas tusentals på gatorna i Stockholm men vid andra tillfällen inte. Hur tydligt det är att det inte har något med folkmängden att göra utan något helt annat.


Ett annat hett ord just nu är "smittas" och smittas gör vi också av varandras och andras energier. Även hur vi hälsar på varandra, smittas vi av hur andra gör - finns det verkligen något rätt och fel?


För att förstå mer om dig själv och se vad som händer runt dig behöver du bli mer medveten om dig själv, och det är inte alltid lätt eller smärtfritt. Men väl där, när vi börjar vakna så kan vi aldrig somna om igen.


Säkert de flesta av oss har när vi var barn sagt att "Den som sa det han var det". Säg det nu igen och se hur du tolkar det. Sedan lyssnar du på vår tolkning i avsnittet. Puss & Kärlek!


Du kan alltids känna dig välkommen till oss på Change Makers Academy, vår fina gemenskap och alla roliga events.

Välkommen via den här länken

https://network-4338955.mn.co/share/5dYyzizXhtNSnGp6?utm_source=manual


Läs mer om oss på vår hemsida

https://www.changemakersacademy.se/
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.