Avsnitt 68 - På besök inne i Moder Jord

Det blir inte alltid som vi tänkt oss! Återigen blir det bevisat vad lite vi har kontroll över i livet. Annette har helt oväntat återvänt från Los Angeles och är tillbaka i Mexico igen, och med sig har hon ett litet barn som hon bär med sig i en BabyBjörn bärsele.


Ett fint insiktsfullt samtal mellan oss där det finns massa sorg och ledsenhet som grundar sig i att ha blivit lämnad. Hur jobbigt det kan vara att vara kvar i känslan av sorg och hur väldigt många väljer att fly därifrån istället för att vara kvar i känslan, hur lätt vi har att istället bli ett offer. Att vi fått för oss att det är fel att bära på olika känslor och att vi försöker bota det istället för att förstå att det är så här det är att vara människa. Lita på livet!


Men det är inte bara snack om sorg utan vi har äntligen tagit oss iväg på äventyr också! Vi åkte med till en cenote, vilket är vattenfyllda underjords grottor som maya indianerna förr använde som offerplatser. Nu efteråt förstår vi vilken tillit vi hade när vi bara slänger oss in i det okände, följer med in i trånga syrefattiga gångar mitt inne i moder jord, och vilka tankar och känslor som kom till oss när fattade vad det innebar. Båda fick starka insikter av situationen och tog med sig lärdom därifrån. För Anettes del så hjälpte turen i grottan henne att äntligen våga åka iväg på den där ceremonin som tidigare har skrämt henne...vad det är får du höra i avsnittet :)


Välkommen att gå med oss i Change Makers Academy...dels får du vara med i en skön gemenskap och samtidigt har du möjlighet att på en månad förändra ditt liv med alla våra gratis events. Ja du läste rätt...Gratis!!

Klicka på den här länken:

https://network-4338955.mn.co/share/5dYyzizXhtNSnGp6?utm_source=manual


Här kommer du till vår hemsida:

https://www.changemakersacademy.se/
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.