Avsnitt 47 - Öppna skattkistan!

Anette får ett härligt möte med Elora Boström där det visar sig att de har flera saker gemensamt - dels att de båda valt att bo på hotell. Elora tog beslutet för en tid sedan att packa allt hon behövde i 2 resväskor och har sedan dess bott på hotell i centrala Stockholm...vilket många tror inte är möjligt. Det innebar samtidigt att hon valde bort den yttre tryggheten - tryggheten i saker/människor/situationer runt oss - för att istället stärka tilliten till sin inre trygghet och som är med henne i den fortsatta rörelsen framåt.


Elora älskar livet och har tom väntat på det som sker just nu. Hon ser det positivt och menar att i en förändring kommer även kaos - vilket vi är i just nu. Hon menar även att vi behöver träna oss på att vara mer i förändring, att vi behöver lära oss att leva mer här & nu och att vi behöver vänja oss att vara i ovisshet....för som Elora säger - All is very well


Vi kommer in på hur viktigt det är att ta hand om våra känslor, att inte putta bort dem utan förstå att vi är alla våra känslor. Även det viktiga i att lära oss att slappna av och stänga av det ständiga bruset i huvudet. För på den vägen hittar du sätt att öppna din egen Skattkista!


Kontakt till dagens gäst:

elora.bostrom@gmail.com


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.