Avsnitt 44 - Halleluja till mer kaos!

Idag kommer vi fram till att vi avskyr och nästa vill kräkas av ordet anpassa. Att vi behöver sluta göra saker eller inte göra saker utav rädsla för vad andra ska tycka. Istället behöver vi bjuda in mer kaos i livet, för ur kaos växer det nytt!!


Samma vad gäller Skuld och Skam - vad som händer när vi hamnar i den "bubblan" och att det kan likas med att vara instängd i ett akvarium. Att vi hamnar där för att vi blivit lärda att endast göra på ett speciellt sätt och om vi inte håller oss till det så är vi dåliga. Därför blir det lättare att köra över sig själv av rädsla och osäkerhet vad andra annars ska tycka. Anette berättar när hon lämnade sin förra relation på ett för henne ej så snyggt sätt och att hon under en lång tid gick och bar på både skuld och skam för att ha sårat någon. Men att hon hade sårat sig själv under flera år för att inte lyssnat på sig själv - det glömdes bort att ta på lika stort allvar.


Ja det här med relationer, varför ska det vara så svårt att ha en bra relation med en ex partner och hur är egentligen våra relationer med våra ex.partners. Det och massa annat får du höra i avsnittet.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.