91. Ständigt i förändring

Efter flera månader i Costa Rica är nu Anette på väg tillbaka till Sverige, om hon nu lyckas ta sig igenom tullen utan giltigt visum. Vad tar vi med oss för stora insikter under tiden här. Båda håller med om att det är som ett liv före och ett liv efter veckan på Rythmia (lyssna på avsnitt nr.90 där vi sänder direkt från Rythmia)

 

En stark insikt för oss båda är att vi verkligen befinner oss i ständig förändring. När vi reser som vi gör så tränar vi oss att klara av förändringar och tränar även tilliten till att allt löser sig. Något som är superskönt att ta med sig ut i Livet!

 

Vi kommer in på de olika grundbehoven och tittar på vilka av dem som är störst i oss. De sex olika behoven – som vi har så svårt att komma på  - Trygghet, Variation, Utveckling, Samhörighet, Bidra, Signifikans

 

Lyssna hur vi blivit dömda och nobbade utan att de som dömt oss inte ställt frågan till oss, utan de har skapat sin egen verklighet efter att lyssnat på ett av våra poddavsnitt. Något måste skrämt dem så mycket att de inte vågar berätta vad det är eller ens fråga oss!

Så vanligt att döma utan att ens veta vad sanningen är. Kan vi sluta med det och inte ta oss själv eller andra på så stort allvar?

 

Pura Vida!!

 

ps. kom ihåg att prenumerera på podden

 

Prova en gratis månads medlemskap på vår portal Change Makers Academy. Gå med via vår hemsida – klicka på Gå Med.

https://www.changemakersacademy.se/

Där hittar du massa spännande dagliga events och workshops!

Efter en månad betalar du endast 49kr/mån…vi vet, det är alldeles för lågt för det du får!!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.