86. Kia Temmes - Alla är Fucked Up

Nu gästas vi av mångsysslaren Kia Temmes, eller som hon själv säger ”jag gör det jag tycker är kul” och det visar tydligt att hon inte bara gillar att hålla på med en sak. När hon berättar allt hon gjort låter det som om är flera hundra år...ha ha!!

 

Hon säger att hon säkert hade fastnat i ekorrhjulet som anställd på flygplatsen om hon inte hade råkat ut för den allvarliga olyckan. En olycka där hon inte kunde acceptera läkarnas tunga beslut utan hur hon fick strida för att inte bli sin sjukdom, och vilken tur att Kia är den där fighterna för annars hade vi inte haft hennes egenuppfunna behandlingsmetod och alla hennes böcker, godnattsagor och radioprogram mm

   

Kia älskar nomadlivet och har själv levt som nomad under flera år. Det senaste året har hon bott på Gotland i ett litet pepparkakshus men nu berättar hon för oss att hon hyrt ut det för att bege sig ut i världen igen – ”jag är rädd att tappa min kreativitet om jag hamnar i en för skön bekvämlighet”, säger hon.

 

Hennes böcker är nu på väg att slå internationellt hela vägen bort till Kina. Syftet med hennes meditationer och sagor är att de ska nå ut lika mycket till vuxna som till barn, för så många av oss vuxna har tappat bort lek och bus vilket vi kommer i kontakt med igen i böckerna. 

Den här Kia Temmes hon är verkligen helt Fucked Up, lyssna får du höra :)

 

Några av Kias böcker:

-Draken & Prinsessan

-Fuckmaste (släpps till våren-2022)

 

Ett annat boktips som nämns i avsnittet:

Kris Carr – crazy sexy diet

 

OBS OBS! kom ihåg att prenumerera på podden

Och även läsa mer om oss på. https://www.changemakersacademy.se/

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.