85. Göran Adlén - Våga Älska Spring

Göran Adlén – en riktig trendspanaren som alltid går sin egen väg. En underbar människa som det är lätt att bli förälskad i, med så mycket sund klokhet och alltid med massor av värme och humor.

 

Göran är en av våra mest populära talare, och som han själv säger började han föreläsa redan innan någon förstod vad det var. Hans intresseområde är så brett så du kan själv tänka dig allt från stickbeskrivningar till holistisk hälsa.

 

Eftersom han spanar efter nya trender noterar han också att så många människor är rädda för framtiden och att vi ofta fastnar i olika teorier – utan att förstå att det endast är just teorier, för ingen vet ju med full säkerhet vad som kommer ske i framtiden.

 

Till exempel tycker han det är intressant nu när många återvänder till sina arbetsplatser igen hur glorifierat det blir. Att många hamnar i en form av glädjerus att fysiskt få möta kollegorna igen. Men vad händer efter ett tag när sanningen infinner sig och många blir påminda om hur det verkligen var på riktigt innan arbetsplatserna stängdes.

 

Redan 2016 målade Göran upp bilden att den digitala arbetsplatsen skulle komma, att det skulle skapa både mer frihet och välmående. Då blev han idiotförklarad!! Hans nya span mot framtiden är att den nya statusen kommer bli vår egen hälsa istället för att mäta status i prylar. Jakten på pengar kommer att avta och tas över av att istället vara vältränad och ha god holistisk hälsa.

 

Göran klämmer även in ett hett tips för bra sömn, att äta magnesium eller ha sex strax innan du somnar, eller som vi tycker…varför inte båda två!!?

 

Mer info om Göran:

https://www.adlen.nu/

 

Mer info om oss:

https://www.changemakersacademy.se/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.