84. Susanna Heli - Föda utan rädsla

Susanna Heli är en riktigt cool modig kvinna med så mycket driv. Hon har provat många vägar i sitt liv med allt från regissör, skådis, undersköterska inom förlossning och idag har hon sin egen förlossningsmetod och skrivit böcker som gör succé internationellt.

Som hon själv säger – mitt enda `failure` är att inte försöka och vår största expansion finns alltid där det är obekvämt och läskigt.

 

Susanna har alltid haft ett starkt driv och dragit egna slutsatser, som tex när hon ville förstå och lära sig vad som händer i våra kroppar vid förlossning. Hur hon då valde att gå en flerårig utbildning till sjukgymnast eftersom hon förstod att svaren hon sökte inte fanns att få i en traditionell barnmorskeutbildning. Då väcktes idén till att skriva en egen bok vilket hon sedan säger blev hennes absolut längsta graviditet.

 

När det gäller hennes entreprenörskap så skapar hon business från sina gåvor och hon berättar om styrkan i att inte ge sig utan att alltid fortsätta. Att vi behöver tro på det vi håller på med. Det visar tex hennes uthållighet med boken där det gick 10år innan den började sälja och att efterfrågan på den bara ökar även internationellt.

 

Idag har Susanna en hel organisation med instruktörer inom metoden ”föda utan rädsla” och för henne finns ingen gräns mellan arbete och fritid utan hon väljer att livet alltid ska vara extra ordinärt oavsett vad hon gör.  Det bevisar hon bla genom att berätta om sitt senaste drömprojekt med att bygga och skapa framtid i Kenya.

 

Länkar till Susanna:

https://www.fodautanradsla.se/sv-SE

https://birthbyheart.com/

 

Länk till Change Makers Academy:

https://www.changemakersacademy.se/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.