80. Mikael Arndt - Tre viktigaste för bättre sälj

Säljgurun Mikael Arndt är en riktig energibomb som utbildat säljare runt om i hela världen. I det här avsnittet delar han med sig om de tre viktigaste tipsen för att du ska lyckas som säljare. För det är inte svårt att bli en bra säljare eftersom de flesta säljarna som finns är urusla.

 

Micke började sin egen yrkeskarriär som reseledare och – som han själv säger – ”snubblade” av en händelse in på att börja med försäljning. Nu har det snubbel steget blivit hans stora mission i livet. Att han idag drivs att ära andra att de behöver plugga försäljning för att kunna bli en bra säljare. Det finns tom forskning som säger att de som pluggar försäljning 30min/dag kommer att dubbla sina resultat.

 

Idag driver Micke bolaget Closers Only ihop med sina döttrar. Hos dem startar varje morgon med att alla säljare MÅSTE skriva ner sina mål för dagen och att de alltid följer upp och analyserar säljsamtal varje vecka. Allt för att utvecklas och bli bättre. Det är att ta ansvar för att bli en bättre säljare.

 

Att sälja är att kommunicera vilket vi alla gör varje dag. Micke berättar när han hjälpte en grupp på ett företag hur de skulle ”sälja” i sitt eget lönesamtal och vad effekterna blev. Så vem skulle inte vilja bli en bättre säljare?

 

De flesta småföretagare som går i konkurs gör det för att de är dåliga och rädda för att sälja. Hur det ofta sägs att en säljare är självgående, men att det i realiteten finns så få bra säljare så de flesta behöver göra det ihop med andra i någon form. Att vi behöver göra sälj till något roligt och ta bort gamla fördomar om att en säljare bara vill lurar oss.

 

När du gör något som är kul, då gör du det mycket…och när du gör ngt mycket så kommer du bli bra och då kommer du lyckas. En ganska självklar ekvation!


Vill du ha mer info om Mikael Arndt eller anmäla dig till hans föreläsningar eller events

https://www.closersonly.se/


Vill du veta mer om oss på Change Makers Academy

https://www.changemakersacademy.se/See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.