Avsnitt 39 - Va rädd för det du har

Många vågar inte förändra saker i sitt liv pga rädslan att förlora något, men tänk om du istället ska vara mer rädd för det vi har än det vi inte har. Den tanken slog Annette när hon nu kommit igång med skrivandet på boken igen. Vi vågar inte ta stegen till förändring för det är ovant och har kanske aldrig gjort det förut - så vi behöver lära oss, och det göra vi genom att prova! Som Annette som åkte till Sicilien för att prova om hon vill bo där, som berättar om insikter hon aldrig skulle fått om hon inte rest dit.


Den andra Anette släpper nyheten att hon snart är bostadslös, hur hennes känsla är runt det och vad som kommer hända nu. Hur hon resonerar om att ta ett steg i taget, vilket gör att hon inte hamnar i någon stress utan istället behåller en nyfiken öppenhet om vad som kommer att dyka upp.


Det händer alltid massa nya oväntade saker i den här podden och det är just det vi vill inspirera dig till att våga prova saker som du verkligen vill göra. Alla har vi rädslor och gamla föreställningar om hur det ska vara, och det är läskigt att förändra - men vi vet att du kan, så gör det! Heja Dig!


Skriv till oss och berätta eller be om tips på Instagram "hundraprocentansvar" eller maila hundraprocentansvar@gmail.com
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.