115. Micke Gunnarsson - Livet är att inte veta


Anette S möter Micke Gunnarsson

Ett första möte, aldrig sett förr, ingen förberedelse, inget manus.

Båda vågar vi lita till att samtalet kommer flöda och att det som kommer ska komma. Lite likt att gå på en "blind date". Eller som Micke säger....jag visste ju det skulle dyka upp en männsiska, och människor är jag inte rädd för :)

Det som sker det sker i närvaro, äkta öppet och naket. Att våga vara i den sårbarheten - vilket genererar i att samtalet innehåller både tårar och massor av kärlek.


Det gemensamma tråden genom hela samtalet handlar om Livet. För det finns väl inget mer viktigt.

Hur lite vi har kontroll och vilken befrielse det är. Att Micke varje dag kliver in i en ny version av sig själv, hur han nu agerar för att släppa sitt medberoende och istället ge plats för en ännu större kontakt med sitt hjärta.


Hur mycket han älskar barn och unga, och tycker vi vuxna behöver se vilka budskap barnen kommer med och som vi så lätt missar. Att vi vuxna behöver lära från barnen vad det är vi själva behöver bearbeta...på riktigt.


Det är väldigt berörande när Micke hyllar den feminina kraften och energin. Hur han vädjar till mannen att våga möta och släppa fram den, både inom sig själva och överallt annars också. Det är dags nu och det går väldigt fört....med mycket!!


Micke är en av de nominerade till att blir Årets Change Maker, och han kommer såklart vara på plats på Cirkus i Stockholm den 1oktober.


Mer om Change Makers Day 1oktober:

https://changemakersthemovement.com/cirkus/


Du hittar Micke:

Instagram - mickegunnarsson

hemsida - https://www.mickegunnarsson.se

app - Micke Gunnarsson & vännerOm oss:

https://changemakersthemovement.com


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.