112. Johannes Cullberg - Ta makten över din hälsa

Super entreprenören som aldrig ger sig...så skulle vi kunna kalla Johannes Cullberg. Eller som han själv säger "Det sitter nog en del i generna eftersom jag har vuxit upp med att alltid tävlat med min tvilling bror"


Oavsett vad det beror på så är han en riktig fighter och en supermodig sådan. För det är inte många som ens skulle våga tänka tanken fullt ut att starta en egen livsmedelskedja, helt på egen hand. Eller som efter kraftiga nederlag skulle "kliva på tåget" och starta om på nytt igen med nya projekt. Allt för att göra människors hälsa bättre och hjälpa oss ta sunda och enkla beslut.


Men såklart är det inte alltid lätt. Så vad är det då som får Johannes att fortsätta och vad får han alla sin energi ifrån? Hur har han tagit sig igenom nederlag och vad har det fört med sig?


Idag är vardagen lite annorlunda men fortfarande med kost och hälsa i fokus. Fortfarande med ett stort mod att kliva ut offentligt för att få människor att "wake up" och därmed få ta emot en del kritik. Men att få reaktioner är ju också en bekräftelse på att det rör om i grytan.


Nyligen har han släppt sin bok "Ta makten över din hälsa på 12 veckor", som snabbt placerat sig på topplistorna. Den tävlingsmänniska som Johannes är kan jag lova att det endast är dit han siktar....till toppen!!


Johannes är även nominerad till att bli Årets Change Maker. In och nominerar honom du också på (före den 31aug-23):

https://changemakersthemovement.com/cirkus/


Johannes hittar du på Instagram: johannescullberg

På hans företag: https://reyou.co


Läs mer om oss:

https://changemakersthemovement.com


Om Change Makers Day:

https://changemakersthemovement.com/cirkus/

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.