111. Hampus Törnskog - Bytte ekorrhjulet mot Ängsbacka

Hampus Törnskog - kände att något annat kallade och han kände sig klar med ekorrhjulet, med tillvaron som VD, chef på stora bolag och entreprenör. Något annat lockade, något mer meningsfullt som att få jobba mer med människor, djur och natur. Han sökte nya sorters jobb och berättar här i avsnittet hur det gick med alla intervjuer och hur han tillslut var tvungen ta handlingen i egna händer.


Sedan januari i år är Hampus VD för Ängsbacka kursgård i Molkom. En kärleksfull och spännande community där människor är välkomna både som volontärer eller deltagare på olika festivaler, kurser och workshops.

Här lever han idag med sin fru och deras två barn. I en småstadsidyll, i en helt annorlunda verksamhet där han på riktigt kan påverka det han brinner för - att göra vår värld till en bättre plats att leva och utvecklas på.


Just nu är vi mitt i deras pågående tantra festival. Anette som gäst för första gången någonsin på en tantra festival och vad det innebär.

Vi har tagit en liten paus från festivalområdet och begett oss till Anettes husbil för att spela in avsnittet, höra Hampus historia om vägen till Ängsbacka och vilka visioner han har för framtiden....och de visionerna är inte helt olika de vi själva har.


Personen Hampus nämner i avsnittet är Zach Bush


Här når du Hampus:

hampus@angsbacka.se


Du kan läsa mer om oss:

https://changemakersthemovement.com


Här får du all info om Change Makers Day på Cirkus 1okt

https://changemakersthemovement.com/cirkus/



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.