108. Ninnie Wikström - Driver Ekoappen från hjärtat

Ninnie Wikström, kvinnan och entreprenören som sådde fröet till entreprenör redan som barn. Efter det har hon startat flera bolag och är idag mest synlig med webmagasinet Ekoappen.


Ninnie är ett riktigt energi knippe, helt orädd och med ett överskott av kreativitet...för (som hon själv säger) hon hinner inte ta hand om alla idéer som hon hela tiden får till sig. Ihop med ett starkt brinn för det hon gör tycker jag vi kan kalla henne för en riktig super entreprenör. Hon vill verkligen på riktigt bidra till oss människor och den här planeten vi lever på. Och det gör hon!


När dottern var liten väcktes intresset för det ekologiska. Hon började intressera sig för innehåll i mat och i det vi smörjer oss med. Kändes inte rätt att smörja in en nyfödd baby med vad som helst. Hon började intressera sig mer, söka info och läsa böcker och det intresset ledde sedan vidare till att butiker började ändra i sortimentet efter hennes råd och ifrågasättande.


Hon har nu stora planer för Ekoappen men vill inte riktigt dela med sig av allt förens det är helt klart. Fast lite får vi veta, som att retreatsen redan är igång, hon att en community är på väg att skapas. När det gäller Ninnie så lär det garanterat inte stanna med det utan henne kommer vi så se mer av i framtiden, och det känns skönt för det behövs fler fina drivna eldsjälar som henne.


Du kan kontakta Ninnie via LinkedIn eller Instagram: ninniewikstrom

Info om Ekoappen: https://www.ekoappen.se


Läs mer om oss Change Makers the Movement:

https://changemakersthemovement.com


Och om Change Makers Day den 1okt i Stockholm:

https://changemakersthemovement.com/cirkus/


Kärlek!

Anette Stjernström & Annette ForslundHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.