107. Madeleine Mofjärd & Peter Nilsson - Hur träffades ni?

Nu får du möta det härligt fina paret Madeleine Mofjärd och Peter Nilsson.

Det går inte att undgå den kärlek och värme som spirar dem emellan. Det känns som de varit en del fokus på deras ålderskillnad och de berättar att det inte alltid varit lätt. Till en början kämpade de tom emot sina känslor för varandra , mycket pga vad vi blir lärda och normer i samhället.


Nu lever de ihop, jobbar ihop och brinner för att skapa förbättring och mer välmående hos människor och den värld vi lever i. De vet att det handlar om varje persons eget ansvar och inget annat.


Peter delar från alla de gånger han varit i Amazonas djungel bland shamaner och urfolk, hur det fått honom till nya insikter som han säkert aldrig annars hade fått.


Madeleine förstår att hennes stora intresse av mänskliga samtal redan grundade sig när hon var liten, och hur hon idag ser till att hennes behov av variation blir tillfredställt genom att både coacha, driva podcasten Perspektiv, hålla kurser och workshops samt även bygga hemsidor....och som Peter säger - hon är riktigt vass på att göra hemsidor!


Det märks tydlig att mycket av deras passion kommer från nyfikenhet och lusten till livet. Något de delar och som driver dem in i framtiden. Även om de inte vill bli kallade relations experter så har de klart och tydligt lyckats väl med det de själva skapat tillsammans.


Kontakta Madeleine: https://mofjrd.com

Kontakta Peter: https://peternilssoncommunication.com

Kontakta dem båda: https://goingdeeper.se


Läs mer om Change Makers Day 1okt 2023:

https://changemakersthemovement.com/cirkus/


Läs mer om oss:

https://changemakersthemovement.com


Kom ihåg att PRENUMERERA på podden :)


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.