102. Göran Adlén - Att uppgradera livet

Det syns verkligen att Göran Adlén bestämt sig att inte passa in i flocken av medelålders män. Istället för att gå med i förfallet har han sedan en tid prioriterat sin hälsa. Han har valt träning och kosten istället för att bli fet, få sjukdomar och tillslut börja knapra mediciner. "Varför inte behandla oss själva som vi typ tar han om en hund"...som han själv säger, och nu väntar bla en stor bodybuilding tävling där han kommer delta i slutet av året. Såg roligt, modigt och så självklart att tacka Ja när du heter Göran Adlén :)


Genom sitt val har han verkligen rört om i "grytorna" hos många och får ta en hel del kritik. Framför allt från män i hans egna ålder, medans kvinnor oftast uppmuntrar och visar sin uppskattning. Möjligt att kvinnorna har bättre koll på vad träning gör för männnen. Inte enbart att de får snyggare kropp, utan de blir även lugnare och gladare. Män som tränar ökar även sin testosteron halt...vilket gör att de inte somnar lika lätt i soffan och dessutom får de ligga mycket mer.


Många undersökningar visar att antalet otränade 30 åringar ökar. Att samhället idag har som en våt filt över sig, en känslas av lägre energi och att många fler personer saknar någon form av hopp för framtiden. Varför??Eftersom Göran även älskar att spana in i framtiden och nya trender, så leder samtalet in på snack om AI och dess kommande påverkan, både inställningen hos oss människor och effekter.


För dig som inte redan vet så är Göran en av våra inspiratörer och talare på Change Makers Day, den 1oktober på Cirkus Arena i Stockholm. Det är vi väldigt stolta och tacksamma över. Det är nämligen omöjligt att inte bli glad i Görans sällskap!


OBS! kom ihåg att prenumerera på oss :)


Vill du veta mer om eller få kontakt med Göran:

https://www.adlen.nu


Läsa mer om Change Makers Day den 1okt-2023

https://changemakersthemovement.com/cirkus/


Veta mer om Change Makers The Movement och hur du blir Member:

https://changemakersthemovement.com

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.