Ordenssjef Inge Jensen: - Politiet kommer ikke til å renne ned kirkene, for å si det sånn

Koronapoliti har blitt et nedsettende begrep på folk som passer på at andre følger smittevernregler. Ingen Jensen er ordenssjef ved Fredrikstad politistasjon


I disse dager må han og kollegaene hans passe på at folk følger smittevernreglene, selv i kirkene. Hva tenker han om å bruke politiressurser på slikt?


Sist fredag ble en koronasmittet ung mann pågrepet i forbindelse med narkotikasalg utenfor Trara skole. Det ble en "brytekamp" med fire politibetjenter, som dermed havnet i karantene. Det kan vi røpe at ordenssjefen liker dårlig.


I forbindelse med våre artikler om situasjonen med plagsomme ungdomsgjenger på Lisleby, så får politiet kritikk for å stoppe kun fremmedkulturelle ungdommer. Kjenner ordenssjefen seg igjen i det?


Ellers spør vi:


  • Hvordan har det sett ut i byen de siste helgene?
  • Hvordan er det å gå inn i desember å vite at det blir minimalt med julebordsfyll på byen?
  • Hva er ditt beste tips for å håndtere fulle folk?
  • Nå stenger kommunen all aktivitet for ungdom i to uker. Hvilke konsekvenser tror du det får?


Inge Nilsen forteller også i denne episoden at folk tipser om alt fra brudd på smittevernregler til ruskjøring. Så mange tips får politiet i Fredrikstad, at ordenssjef Inge Jensen må beklage at ikke alle får svar. - Men vi leser og merker oss alle, og ofte er tipsene til hjelp i politiarbeidet, forteller ordenssjefen med 34 år erfaring i tjenesten.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.